Температура данас и до 18 степени, очекује се појачан саобраћај

У Србији ће данас бити претежно сунчано и право пролећно време са температурама које ће се кретати и до 18. подељка. Возаче очекују добри услови на путевима.

После местимично магловитог јутра, током дана ће бити претежно сунчано, само на северу са више облака, али без падавина. Највиша дневна температура износиће до 18 степени, а у току ноћи очекује се киша.

Према извештају зимске службе ЈП "Путеви Србије" на путевима првог приоритета одржавања, коловози су влажни у нижим пределима а снега има местимично у расквашеном стању још само на територији Ивањице и Врања, саопштио је АМСС.

Сви путни правци ка зимским туристичким центрима су проходни, међутим, возаче и на овим путним правцима данас очекује већа густина саобраћаја.

Последњи дан школског распуста сигурно ће условити појачан интензитет саобраћаја током целог дана, а посебно у оним поподневним и вечерњим сатима када ће и поред добрих услова за вожњу возачима на прилазима већих градова бити потребно више стрпљења и толеранције за воланом уз опрезнију вожњу и строго поштовање свих саобраћајних прописа.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП "Путеви Србије" на наплатним рампама нема задржавања.

Према информацијама Управе граничне полиције, од 05.15 часова нема задржавања на путничким као ни на теретним терминалима граничних прелаза.

број коментара 0 Пошаљи коментар