"Београдске електране" почињу грејање

Сви топлотни извори ЈКП "Београдске електране" кренули су са производњом и дистрибуцијом топлотне енергије потрошачима због ниских температура.

"С обзиром да систем даљинског грејања прелази у процес производње топлотне енергије и да је ово први прелазак у динамички рад са производњом и испоруком топлотне енергије, потрошачи ће прве ефекте загревања осетити у наредних неколико сати", саопштено је из "Београдских електрана".

Истичу да је веома важно, због стабилности читавог система, да се тај процес обавља постепено, да се производни капацитети веома пажљиво оптерећују и да се истовремено систем уходава.

"Апелујемо на све потрошаче да до званичног почетка грејне сезоне, односно 15. октобра, пријављују искључиво када цели објекти нису снабдевени топлотном енергијом и да то чине управници зграда или председници кућних савета", додаје се у саопштењу.

Наводе и да је то веома важно да се не би дешавало да дође до загушења телефонских позива и непотребног чекања на успостављање везе са Диспечерским центром-Службом за пријем рекламација (011/2093-011), јер се неретко дешава да више комшија из једне зграде покушава да пријави истоврсни поремећај.

Такође, приоритет у отклањању рекламација су цурења воде из инсталација, а број телефона за пријаву је 011/2093-100.

број коментара 0 Пошаљи коментар