Марија Бутина стигла у Москву, дочекали је отац и цвеће

Рускиња Марија Бутина, која је у Америци одслужила затворску казну због признања да је руски агент, стигла је у Москву где су је дочекали отац, портпаролка министарства спољних послова Марија Захарова и новинари, од којих је добила цвеће.

Марија Бутина је у петак пуштена из затвора на Флориди.

По доласку на московски аеродром "Шереметјево", Бутина се захвалила свима који су је подржавали.

Рекла је да је срећна што се вратила и нагласила да се "Руси никада не предају".

Марија Бутина је ухапшена у јулу прошле године у Америци.

Након што је Марија Бутина признала да је руски агент и да се инфилтрирала у политичке организације са циљем да изврши утицај на конзервативне америчке активисте и републиканце, осуђена је на 18 месеци затвора.

Требало је да из затвора буде пуштена у новембру, али је променом савезног закона омогућено да буде пуштена раније због доброг владања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије