Читај ми!

МУП: Откривен осумњичени за цртање кукастог крста на згради у којој живи члан РЕМ-а

Полиција је идентификовала особу за коју се сумња да је прошле ноћи спрејом исписала нацистичке симболе уз натпис РЕМ, на згради у којој станује заменик председника Регулаторног тела за електронске медије Милорад Вукашиновић.

Сумња се да је седамдесетшестогодишњи Новосађанин, прошле ноћи, спрејом исписао нацистичке симболе уз натпис РЕМ, на згради у којој станује Милорад Вукашиновић, саопштио је МУП. 

Због постојања основа сумње да је починио кривично дело угрожавање сигурности, против њега ће бити поднета кривична пријава надлежном јавном тужилаштву.

Министарство унутрашњих послова чини све да заштити сваког појединца, његову личну и имовинску сигурност и неће дозволити да сигурност било кога због посла који обавља буде угрожена, наводи се у саопштењу. 

"Настојаћемо и у наредном периоду да у складу са законом и надлежностима, омогућимо независним институцијама да неометано обављају свој посао", саопштио је МУП.

Иначе, Савет Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) донео је одлуку о обустави рада, а међу разлозима је и то што је на згради у којој живи Вукашиновић нацртан кукасти крст.

Председница РЕМ-а Оливера Зекић рекла је да ће штрајк тог тела трајати док се не пронађе и не казни починилац.

 

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво