Читај ми!

Доловац: Испитаће се присуство Зорића и Љубичићеве хапшењу у Панчеву

Републички јавни тужилац Загорка Доловац поручила је да ће надлежни државни органи непристрасно и потпуно професионално до краја испитати све чињенице и околности у вези с привођењем М. Ђ. у Панчеву у петак, којем су присуствовали Томо Зорић и Милица Љубичић.

Загорка Доловац је указала да Зорић није носилац јавнотужилачке функције, већ секретар Државног већа тужилаца, док је Милица Љубичић заменик јавног тужиоца у Другом основном јавном тужилаштву у Београду.

"Републичко јавно тужилаштво очекује да ће након тога надлежно тужилаштво донети одговарајућу јавнотужилачку одлуку о којој ће јавност бити благовремено обавештена", наводи Загорка Доловац у писаној изјави и истиче да нико неће бити заштићен.

Зорић и Љубичићева били су присутни када је полиција у Панчеву привела бившег председника клуба ФК "Динамо" М. Ђ.

Томо Зорић је тада рекао Танјугу да је том приликом са Милицом дошао у Панчево како би покупио кирију за стан који његова мајка издаје једном фубалеру, а плаћа га М. Ђ.

"У једном тренутку наишла је полиција и привела га. Полицајци су нам се извинили и отишли", пренео је Зорић, који је био дугогодишњи портпарол тужилаштва.

М. Ђ. је пуштен на слободу након информативног разговора у полицији.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се