Читај ми!

Николићи потписали уговор за стан који су добили у наградној игри "Узми рачун и победи"

Државна секретарка у Министарству финансија Славица Савичић потписала је уговор са Јовицом Николићем из Београда, добитником стана у насељу "Земунске капије" у оквиру другог кола наградне игре "Узми рачун и победи".

Јовица Николић је приликом потписивања уговора истакао да је очекивао да добије аутомобил, али је, на његово велико изненађење, ипак добио стан.

"Ја сам паковао коверте, наизменично сам слао на своје, ћеркино и супругино име. Послао сам укупно око 15-16 коверата. Најбоље године, 25 година, сам провео у Земуну, а сада се највероватније враћамо назад", рекао је срећни добитник.

Државна секретарка Славица Савичић је изразила задовољство што је потписала уговор са Јовицом, јер је, како каже, за њу увек емотивно када види да је награда отишла у праве руке.

"Мислим да смо остварили циљ ове наградне игре. Грађани су схватили њен значај, имамо велики број коверата, преко 11 милиона је већ пристигло за финално извлачење сутра. Надам се да ће и сутра награде отићи онима којима је то стварно потребно", истакла је Савичићева.

Наградну игру "Узми рачун и победи" је покренула Влада Србије у сарадњи са НАЛЕД-ом у циљу сузбијања сиве економије и јачања свести грађана да је узимање фискалних рачуна приликом сваке куповине од изузетног значаја, јер се на тај начин финансирају здравство, школство, инфраструктурни пројекти и друге јавне услуге.

Последње, финално извлачење другог кола наградне игре "Узми рачун и победи 2020" биће одржано у суботу, 27. фебруара у 17:55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио-телевизије Србије, када ће бити извучен добитник главне награде – стана на 23. спрату једне од кула у насељу "Београд на води", као и пет аутомобила марке "фијат 500Л".

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара