Читај ми!

Јовица Николић прижељкивао аутомобил, добио стан, следи му повратак у Земун

Добитник стана у наградној игри "Узми рачун и победи" Јовица Николић из Београда каже за РТС да је задовољан наградом иако је прижељкивао аутомобил.

Јовица Николић је добио стан у насељу "Земунске капије", док је пет аутомобила "фијат 500 Л" отишло у Мишар, Зрењанин, Крагујевац, Јагодину и Ниш. Добитницима је срећу донела глумаца Ива Штрљић.

Добитник стана Јовица Николић каже да је лако преболео што је уствари прижељкивао да на наградној игри добије аутомобил.

"Ипак је добра већа награда, шта да радимо", закључује Јовица. 

Каже да ће одлучити шта даље када види стан који је добио, али му евентуални прелазак из Миријева у Земун свакако неће тешко пасти.

"У Земуну сам био 25 година, сада ћу изгледа морати да се вратим назад. Земун ми је остао у дивном сећању", истиче Јовица.

Јовица је пилот у пензији, супруга Невенка је домаћица, а ћерка Јована студенткиња.

"Ја сам слао коверте. Оне су скупљале, а ја сам паковао и слао. Послао сам двадесетак, а мислим да је ово коверта од среде, четвртка", каже Јовица.

Више од 10.300.000 коверата стигло је за наградну игру "Узми рачун и победи". Идућа субота је последња, али и велика шанса за све учеснике. Власника ће добити главна награда - стан у Београду на води, али и још пет аутомобила.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво