Читај ми!

Од Града Београда сто милиона динара инвестиција за Косовску Митровицу

Град Београд издвојио је близу 100 милиона динара за градњу 40 станова и дечијег игралишта у северном делу Косовске Митровице, а намера је да и даље улаже како би се Србима који су остали на Косову и Метохији олакшао свакодневни живот.

Директор Јавног комуналног предузећа Градска чистоћа Београд, Марко Попадић, рекао је да је град Београд прошле године финансирао градњу од 20 станова а да је у току градња још 20 за потребе незбринутих породица у Косовској Митровици.

"Шеснаестог септембра је положен камен темељац за другу стамбену зграду која ће бити завршена до српске нове године. Вредност обе зграде је 86 милиона динара. Такође, уложили смо 11 милиона динара у градњу дечијег игралишта. Јавно комунално предузеће је донирало више визила за чишћење улица и одвожење комуналног отпада", рекао је Попадић РТС-у током посете делегације града Београда Косовској Митровици.

Најавио је да град Београд неће да стане са пружањем помоћи и да верује да ће још више и интензивније бити ојачане везе између два братска града.

Делегација Београда без Горана Весића, коме на Јарињу није дозвољен улазак на КиМ, боравила је у Косовској Митровици поводом дана те општине.

Забраном уласка Горану Весићу, одложено је потписивање Повеље о братимљењу Косовске Митровице и Београда, најављено за данас.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара