Читај ми!

Показна вежба Жандармерије у Краљеву

Припадници краљевачког Одреда Жандармерије који су имали вежбу успостављања нарушеног јавног реда и мира успешно су испунили задатак који је пред њих постављен и показали да држава на Жандармерију може да се ослони, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Александар Вулин је истакао да је краљевачки Одред Жандармерије показао да када добије задатак, тај задатак и испуни.

"Имали смо вежбу која је требало да нас упозна са реалним способностима наше Жандармерије и Одреда у Краљеву и са великим задовољством, говорим и у име директора полиције, могу да кажем да су у потпуности испунили свој задатак", рекао је Вулин, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

Министар је прецизирао да су припадници краљевачког одреда добили узбуну, да нису знали где иду и да су једино знали да им је задатак да успоставе нарушени јавни ред и мир.

"Дошли су за мање времена него што им је речено, са пуном опремом и техником, у потпуности спремни да испуне сваки задатак. У овим тешким временима важно је знати да имамо на кога да се ослонимо - на Жандармерију свакако", закључио је Вулин.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво