Како започети каријеру у новој реалности – регионална онлајн конференција за младе

У оквиру програма "Кока-кола подршка младима", ове године биће реализована прва онлајн регионална конференција која ће окупити познате предузетнике и инфлуенсере, наводи се у саопштењу.

На конференцији ће учествовати Ена Чубрило, познатију као Ена Луна, популарни ди-џеј Леа Давогић, Никола Радојчић, један од оснивача бренда "Dechkotzar", Андријана Вешовић, познатија као Зомбијана и Владимир Вулић, консултант у области дигиталне трансформације, иновација и друштвених медија и суоснивача "Дигитализуј.ме".

Како се наводи, они ће младима пренети своја искуства и изазове са којима су се сусретали током свог развојног пута и охрабрити их да храбро започну своју каријеру у времену нове реалности.

Онлајн конференција ће се одржати у среду, 30. септембра у 12 часова путем онлајн платформе. 

Учешће на вебинарима у оквиру конференције је бесплатно. Сви заинтересовани могу да се региструју путем сајта coca-colapodrskamladima.com/registracija/ након чега ће им бити прослеђен и приступни линк за учешће на конференцији.

Како се наводи, четврту годину заредом, "Кока-кола ХБЦ" оснажује младе између 18 и 30 година, који нису запослени и не похађају неки од програма обуке у Србији и Црној Гори и позива их да покрену своје каријере.

Платформа "Кока-кола подршка младима" место је где млади кроз едукативне вебинаре, инспиративне предаваче, а потом и менторства запослених у компанији, могу да се упознају са примерима добре праксе, добију смернице и практична знања, како би започели сопствени бизнис или каријеру на тржишту рада.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво