Петловац остао без једног домаћина

Велика породица, фамилија и кућа "Села гори" остала је без једног свог домаћина. Без армираног стуба носача који је на плећима своје душе, раскошног талента и врхунске глумачке уметности – држао најлепши део бајке о Петловцу, наводи се у саопштењу Радоша Бајића, екипе серије "Село гори, а баба се чешља" и "Контраст студија".

Уместо да се радујемо животу и несвакидашњем јубилеју од 10 година нашег великог пројекта, уместо да тријумфално идемо у сусрет 101. епизоди ТВ серије која је вољена и обожавана на целој Земљиној кугли где се српски језик разуме, тужни и скрхани страшном вешћу о изненадном одласку на вечни пут нашег Манде, остајемо неми у неизмерном болу и губитку, пише у саопштењу.

"Божјом вољом, не поздравивши се ни са ким, наш бата Мила, Милашин и мој брат по бабине линије, напречац је отишао тамо где га чека Жота и судија Велибор, ништа мање вољени Драган Николић. Тамо где ћемо сви. Ми, засад, остајемо ту где јесмо. Да некако, како знамо и умемо завршимо са њим започете послове у Петловцу. Да милионима гледалаца, којима понаособ изражавамо саучешће поводом ове страшне и неправедне смрти – на јесен на РТС-у покажемо шта смо им припремили. Да се тужни и остављени, али и поносни што смо били у части да са њим сарађујемо, за незаборав и поново уверимо колико је Милорад Мандић Манда био изузетан, непоновљив и велики мајстор глумачке уметности. Нека му је вечнаја памjат и слава", наводи се у саопштењу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво