Нови успех српских студената у решавању студије случаја

Студенти "Case Study Club-a" ФОН-а поделили су друго и треће место са тимом из Аустралије у финалу међународног такмичења у решавању студије случаја "Ace the Case".

Студенти ФОН-а Лазар Ђелић, Стефан Игњатовић и Бранислав Бандић и Душан Савић са Економског факултета Универзитета у Београду поделили су друго и треће место, док је прво место припало тиму из Канаде.

За пласман у финале студенти су решавали две студије случаја три сата на тему дефинисања пословне стратегије за "Jumeirah" луксузне хотеле.

У финалу су радили нову студију случаја исто три сата без употребе интернета. Тема студије случаја односила се на креирање плана за управљање кризом за "Дубаи вотерпаркс".

На такмичењу у Дубаију, одржаном од 10. до 15. априла, учествовало је 88 студената из 22 државе. Такмичење је организовала ревизорска кућа КМПГ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво