Читај ми!

"Тигар тајерс" одао почаст страдалим радницима

У спомен на настрадале раднике "Тигар тајерса" у овој компанији одржан је комеморативни скуп на коме је одата почаст преминулим колегама. У Пироту је данас дан жалости.

У фабрици су заустављене машине и производне линије и сви запослени су, окупљени испред Управне зграде, минутом ћутања одали пошту преминулим колегама, саопштила је компанија.

У спомен на страдале раднике Драгана Соколовића, Миодрага Панића и Дејана Младеновића данас је Дан жалости у Пироту.

Jедан од тројице преминулих радника - Драган Соколовић, рођен 1972. године , сахрањен је данас на тијабарском гробљу у Пироту.

Несрећа у фабрици "Тигар тајерс" догодила се 23. априла у погону ваљаре, а настрадали радници тада су задобили опекотине од струјног удара.

Сви су хитно авионима о трошку и на инсистирање послодавца транспортовани на једну од најбољих клиника у Европи за санирање опекотина, Универзитетску клинику у Бохуму, али су, нажалост, сва тројица подлегла повредама.

У несрећи су лакше повређена још тројица радника, али се они успешно опорављају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво