Читај ми!

Мали на челу Градског штаба за ванредне ситуације

Синиша Мали именован за новог команданта Градског штаба за ванредне ситуације на територији Београда. Начелник штаба је Раде Милошевић, начелник надлежне службе у Министарству унутрашњих послова.

Председник Привременог органа Београда Синиша Мали именован је данас за новог команданта Градског штаба за ванредне ситуације на територији града.

Како је саопштено из Градске управе, нови заменици команданта су чланови Привременог органа Небојша Човић, Татјана Пашић, Никола Никодијевић и Андреја Младеновић.

Начелник штаба је Раде Милошевић, начелник надлежне службе у Министарству унутрашњих послова.

Нови чланови Градског штаба за ванредне ситуације су и директори и в. д. директори јавних и јавно-комуналних предузећа, директори дирекција за јавни превоз и за путеве, начелник Комуналне полиције, представници Полицијске управе, Полицијске бригаде, саобраћајне полиције и МУП-а.

У Штабу ће, између осталих, бити и представници здравствених служби и Црвеног крста, "Железница Србије", командант Ватрогасне бригаде за Београд, као и представници секретаријата за саобраћај, за комуналне и стамбене послове, за урбанизам и грађевинске послове, за здравство, за инспекцијске послове, за заштиту животне средине, за привреду и из Управе за воде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво