Читај ми!

Вучић: Имаћемо много мука и проблема у будућности, потребно јединство

Председник Србије Александар Вучић каже да је јуче био један од најтежих дана за Србију и да ћемо имати много мука и проблема у будућности.

Александар Вучић је, у видео-поруци на Инстаграму, рекао да нам је, због онога што нас чека у будућности, потребно јединство.

"Јуче је био један од најтежих дана за Србију и никада нисам крио од људи када се такве ствари догађају. Имаћемо много мука и проблема са којима ћемо се суочити у будућности и зато нам је потребно јединство", навео је председник на налогу "Будућностсрбијеав".

"Од оних од којих сам то очекивао због одговорности коју су морали да покажу, то нисмо добили. Добили смо њихово уједињење, без обзира на то што су све супротно говорили само неколико дана раније, о теми на којој не би требало да било ко иде против некога", каже Вучић.

Додаје да су, нажалост, "они и овог пута изабрали да иду против Србије".

"Њима и свим међународним представницима, а пре свега вама, поштовани грађани Србије, говорићу о свему, о свим темама, о свим проблемима с којима се суочавамо и изборима који су пред нама у понедељак у послеподневним сатима. Србију ћемо сачувати, одбранити. Живела Србија", рекао је Вучић.

Председник Србије јуче се састао са "великом петорком" – са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком, специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром, саветницима за спољну и безбедносну политику председника Француске и немачког канцелара, Емануелом Боном и Јенсом Плетнером, и дипломатским саветником председника Владе Италије Франческом Талом.

Иначе, Влада Србије је упутила позив председнику Вучићу да у понедељак присуствује седници Владе, у Палати Србија.

Очекује се да ће се председник Србије након тога, у поподневним сатима обратити грађанима.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво