Читај ми!

Српска листа и Петковић: Подршка ставу председника Вучића

Српска листа саопштва да пружа пуну подршку и подржава сваку изговорену реч председника Србије Александра Вучића, који је, како се наводи, на најбољи начин разоткрио лицемерни однос међународне заједнице према нашем народу на Косову и Метохији и према држави Србији. Подршку председнику дали су и министри одбране и унутрашњих послова, као и директор Канцеларије за КиМ.

"Они исти којима су пуна уста владавине права и поштовања закона данас су показали највећи могући степен лицемерја и неспремности да ствари назову правим именом, само зато што диктатор и екстремиста Аљбин Курти крши права српског народа", наводи Српска листа. саопштењу.

У саопштењу истичу да европски лидери својим ћутањем настављају праксу одобравања етничког прогона српског народа, а од данас су директни саучесници у настојању Аљбина Куртија да обесправи и протера Србе са својих вековних огњишта.

"Српски народ пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу у борби за истину, правду и бољи живот грађана Србије. У тој борби председниче имате пуну подршку Срба са Косова и Метохије, јер одавде нема назад", наводи се у саопштењу.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић навео је да је најсрамнија изјава Европске уније до сада, а поводом именовања Ненада Рашића, добила одговор председника Вучића какав заслужује.

"Нек се добро замисле у ЕУ када помисле да понижавају Србију и српски народ на КиМ. Нјихова антисрпска политика двоструких аршина вечерас је разобличена! ", навео је Петковић на Твитеру.

Подршку председнику дали су и министри одбране и унутрашњих послова Милош Вучевић и Братислав Гашић.  

Раније вечерас, председник Вучић је изјавио да одлука привременог премијера приштинских институција Аљбина Куртија о именовању Ненада Рашића није добила заслужену осуду ЕУ. 

 

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво