Читај ми!

Ердоган приредио свечану вечеру у част Вучића

Председник Александар Вучић присуствовао је свечаној вечери који је у његову част организовао његов турски колега Турске Реџеп Тајип Ердоган, чиме је завршио посету Анкари.

"Свечана вечера коју председник Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган организује у част председника Републике Србије Александра Вучића", написао је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav" и објавио фотографије са вечере.

Вучић је захвалио Еродгану на гостопримству и поручио да ће сарадњу наставити на најбољи могући начин.

Додао је да ускоро у Београду очекује "нашег пријатеља" Ердогана.

"Мир и стабилност немају цену. Зато је неопходно да се понашамо одговорно, озбиљно и да разумемо све околности у којима живимо. Уместо у прошлост, важно је да наше земље гурамо напред и да својим рукама градимо бољу и лепшу будућност", поновио је Вучић.

Вучић је боравио у једнодневној посети Турској, поводом одржавања треће седнице Високог савета за сарадњу Србије и Турске.

Ердоган је председника Србије дочекао испред председничке палате, уз највише државне почасти и постројену гарду и химне две земље.

Након дочека, уследио је састанак у четири ока двојице председника.

Пре састанка са турским председником, Вучић је посетио Аниткабир-Маузолеј Мустафе Kемала Ататурка у Анкари, где је положио венац.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво