Читај ми!

Вучић и Брнабићева упутили саучешће поводом пожара у Тетову: Спремни смо да пружимо сваку братску помоћ

Председник Србије Александар Вучић и председница Владе Ана Брнабић упутили су саучешће поводом пожара који је синоћ избио у ковид-болници у Тетову.

Председник Вучић је на Твитеру написао да га је изузетно погодила вест о пожару у болници у Тетову, где је настрадало најмање 14 особа.

"Делимо огроман бол са народом Северне Македоније, спремни да пружимо сваку братску помоћ. У своје и у име грађана Србије, изражавам саучешће породицама настрадалих и грађанима Северне Македоније, повређенима брз опоравак", написао је Вучић.

Председник је саучешће пренео и председнику Владе Северне Македоније Зорану Заеву, са којим је јутрос разговарао телефоном, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

"Грађани Србије су у болу заједно са људима у Тетову. Спремни смо да пружимо сваку братску помоћ, јер у овој трагедији грађани Македоније нису сами", нагласио је председник Вучић.

Саучешће је упутила и председница Владе Ана Брнабић.

"Са великим болом примили смо вест о трагедији која је задесила вашу земљу. Ово је веома тужан дан и грађани Србије су уз вас у овим тешким тренуцима", навела је Брнабићева на Твитеру

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво