Читај ми!

Марковић: Случај могу да преузму и ЦИА и КГБ

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма реаговао је поводом изјаве потпредседнице ССП-а Маринике Тепић која је рекла да очекује да се у случај "Палма" укључи и Тужилаштво за организовани криминал. Марковић каже да га чуди да "Мариника Тепић није тражила да Хашки трибунал преузме такозвани измишљени случај".

Мариника Тепић рекла је, након давања исказа у Вишем јавном тужилаштву Краљеву поводом случаја "Палма", да је задовољна поступањем тужитељке, додајући да очекује да се у случај укључи и Тужилаштво за организовани криминал.

Поводом ове изјаве Тепићеве огласио се Драган Марковић Палма. 

"Што се мене тиче, тај измишљени случај могу да преузму и ЦИА и КГБ, јер је суштина да Мариника Тепић нема ни сведоке ни жртве, зато јер је измислила цео случај", оценио је председник Скупштине Града Јагодина Драган Марковић.

Сада као коцкар, каже Марковић, Тепићева подиже улог са Тужилаштвима, јер су јој празне карте.

Каже како сада мора да се правда за нешто што не да није учинио, него није ни помислио.

"Није јој ваљала јагодинска полиција, сада је краљевачко тужилаштво по њој мало боље, али ни у Краљеву није дала имена сведока и жртава, већ тражи Тужилаштво за организовани криминал у Београду, а шта је следеће - Хашки трибунал", упитао је Марковић, саопштила је Скупштина општине Јагодина.

Марковић сматра да Тужилаштво за организовани криминал треба да се бави Драганом Ђиласом.