Гренел: Мустафа је храбар лидер

Специјални изасланик америчког председника за дијалог између Косова и Србије, Ричард Гренел, написао је на Твитеру да би укидање таксе био добар почетак и да нема економског напретка док се не укине такса.

Гренел ово написао као коментар на објаву лидера Демократског савеза Косова Исе Мустафе, који је, на истој друштвеној мрежи, рекао да је од почетка тврдио да такса коју је увела Харадинајева влада "није имала економско оправдање, већ била мера заштите неуспеха, посебно у спољној политици".

Мустафа је написао и да се нада да ће Скупштина Косова у понедељак подржати премијера Аљбина Куртија да се такса укине. Онако како Сједињене Државе захтевају, додао је Мустафа.

"Веома добра објава. Иса Мустафа је храбар лидер. Укидање таксе сутра би био сјајан почетак за напредак који би брзо уследио. Али нема напретка у економском развоју док се такса не укине", поручио је Гренел.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво