Хотија гађали јајима уз повике "такса се не укида"

Непознате особе су, у близини зграде косовске владе у Приштини, гађале јајима заменика косовског премијера Авдулаха Хотија, а како наводи "Кљан Косова", то је учињено у знак протеста због укидања таксе.

Косовски премијер Аљбин Курти, реагујући на напад јајима на Хотија, оценио је да су то поступци оних који су изгубили на изборима 6. октобра прошле године.

Курти је на Фејсбуку написао да су то акције дириговане гневом због губитка избора 6. октобра, али да неће омести владу која ради и ужива широку подршку грађана.

"Поступци дириговани гневом због онога што се десило 6. октобра и 3. фебруара не ометају владу која ради и залаже се за добро народа и државе и ужива широку подршку грађана. Желим потпредседнику владе Хотију снагу и добар рад, а опозицији желим дух кооперативности, чак и кад се боримо против корупције и криминала и када бранимо нацију и државу", написао је Курти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво