Читај ми!

Vujasinović napustio Novi Beograd

Vladimir Vujasinović više nije trener vaterpolista Novog Beograda, saopštio je klub.

Kako se navodi, upravu kluba Vujasinović je juče obavestio da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

"Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije", rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima.

"Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što pre izađu. Još jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom čtabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja", rekao je Vujasnović. 

Nikola Malbaša, predsednik vaterpolo kluba Novi Beograd, izrazio je da je svima u klubu izuzetno žao zbog prekida saradnje sa doskorašnjim trenerom. 

"Izuzetno nam je žao što nas je sve ovakva situacija zatekla usred sezone i što ekipa nije uspela da ispuni očekivanja našeg proslavljenog trenera i velikog čoveka. Nadamo se da će Vlada Vujasinović ostati deo našeg kluba i nastaviti da radi na projektu pravljenja jednog od najboljih vaterpolo klubova na svetu, koji smo pre par godina zajedničkim snagama sa njim i započeli. Njegovo znanje, iskustvo, ime i sve ono što je uradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, bi nam mnogo značilo u daljem radu kluba i sigurni smo da bi sa neke druge važne pozicije u našem klubu, uspeo da nam pomogne da dovedemo klub na nivo koji smo zajedno pre par godina zacrtali, a to je sam evropski i svetski vrh", rekao je Malbaša u saopštenju dostavljenom medijima.

"Klub će pokušati da iz ove trenutne krize koju ima sa stručnim štabom, u prvom periodu, izađe uz pomoć trenera iz sopstvenog pogona i nadamo se da ćemo nakon svega biti još bolji i snažniji", dodao je Malbaša.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво