Читај ми!

Stefanović: Da budemo dostojni finala u nedelju

Trener košarkaša FMP Nenad Stefanović izjavio je posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala Superlige Srbije sa 110:71 da se nada da će njegov tim biti dostojniji rival u narednom meču u Železniku.

FMP će priliku za popravni imati u drugoj utakmici finala koja će se igrati u nedelju od 20 časova u svojoj dvorani.

"Bilo je dosta faktora koji su uticali da utakmica bude ovakva sa naše strane. Duža pauza, izostanak nekih igrača i mladost spoljne linije. To nije izgovor. Izanaliziraćemo dobro, probati u nedelju da budemo bolji. Tim je mlad, momci imaju velika očekivanja od sebe", rekao je on.

Stefanović je uputio čestitke Zvezdi i rekao da njegov tim ima 48 sati da se regeneriše.

"Možda je i dobro što se desio ovakav poraz, prvi ovog tipa u ovoj sezoni. Mogli smo bolje u nekim osnovnim košarkaškim segmentima. Trčanju, malim faulovima...U razvoju mladih igrača ima uspona i padova, na njima je da pokažu da li jesu ili nisu pravi. Imaju podršku, minute, teren će pokazati. Učinićemo sve da u nedelju budemo dostojniji protivnik, i ja i moji igrači", rekao je Stefanović.

Krilni centar FMP Marko Pavićević izjavio je da će on i njegovi saigrači probati da iznenade Zvezdu u narednoj utakmici.

"Nismo imali utakmicu duže vreme, malo smo ispali iz ritma. Pokusacćemo da popravimo utisak za dva dana, da odbranimo domaći teren", izjavio je Pavićević.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво