Читај ми!

Stevan Dika Stojanović: Protiv Brazila ćemo odigrati muški

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović gostovao je u Beogradskoj hronici pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije izjavio je da je odbrojavanje do Svetskog prvenstva u Kataru počelo već od meča sa Portugalijom, kad se reprezentacija direktno kvalifikovala na Mundijal.

"Trinaestog novembra fudbaleri igraju poslednje mečeve za klubove pre početka Mundijala, a njihovo okupljanje predviđeno je već za 14, ponedeljak. Već u utorak putujemo u Bahrein, gde ćemo sa tom ekipom imati poslednju pripremu pre utakmice sa Brazilom", rekao je Stojanović.

Direktor reprezentacije veruje da će se oba napadača reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, oporaviti od povreda i otputovati u Katar.

"Naš medicinski tim je stalno u kontaktu i sa njima, njihovim doktorima, ali i sa njihovim klubovima. Prognoze su optimistične, verujem da će sa njima biti sve dobro i da će sa nama u Katar", rekao je Stojanović.

"Piksi je uspeo da donese optimizam, da ih ubedi da mogu da naprave rezultat. Preneo je svoja osećanja, on je uvek bio pobednik, verovao je da može da ostvari rezultat i to je preneo njima", smatra predsednik reprezentacije Srbije.

"Kako odmiče vreme, želje su nam sve veće i veće. Treba ići korak po korak, prva je ta utakmica sa Brazilom. Sigurno se nećemo predati, odigraćemo muški, pa ćemo da vidimo šta će nam sledeće dve protiv Kameruna i Švajcarske doneti", zaključio je bivši golman Zvezde.  

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво