Читај ми!

Mitrović posle het-trika Šveđanima: Dominirali smo, deca na tribinama dodatni motiv

Napadač "orlova" Alekssandar Mitrović zadovoljan je kako je ekip odigrala protiv Švedske i posebno apostrofirao atmosferu na tribinama stadiona "Rajko Mitić", na kojima su bila deca uzrasta do 14 godina. Idemo u Oslo da pobedimo, rekao je strrelac het-trika protiv Šveđana.

Heroj pobede nad Švedskom bio je zadovoljan kako su "orlovi" odigrali meč, naročito što je to bio poslednji duel pred domaćim navijačima pre Mundijala u Kataru.

"Primili smo gol, ali smo se vratili. Odigrali smo jako dobru utakmicu i mogli još koji gol da damo. Delovali smo sigurno, dominirali smo... Prelepa podrška naše dece i prelepa pobeda za kraj, ovo je poslednja utakmica pred našim navijačima pred Svetsko prvenstvo. Lepa uvertira, lepa velika pobeda, Jedno lepo veče za sve nas", rekao je Mitrović za RTS.

Mitrović je upisao het-trik i došao do 49. gola u dresu reprezentacije, a dodatni motiv ulili su najmlađi navijači na tribinma stadiona "Rajko Mitić". 

"Dugo nisam igrao u ovako jednoj lepoj i pozitivnoj atmosferi. Bio je to dodatni motiv za nas, jer smo znali da će dosta naše dece doći da nas bodri. Sećam se kad sam ja bio dete, kad su me roditelji vodili na utakmice. Nadam se da su imali jedno lepo veče, ovo je pobeda za njih", kaže rekorder srpske reprezentacije po broju golova.

Za tri dana Srbija igra u Norveškoj odlučujući meč za prvo mesto u grupi, a Mitrović kaže da ekipa ide u Oslo da pobedi. 

"Sve je na nama. I da su Norvežani pobedili, ništa ne bi promenilo. Fokus je uvek na našoj igri i znamo da, ako igramo onako kako selektor traži od nas, retko koja ekipa može da nam parira. Idemo tamo da dobijemo utakmicu i damo sve od sebe. Imamo par dana da se odmorimo i spremimo za tu utakmicu", završio je Mitrović.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво