Читај ми!

Zvezda počela pripreme, Stanković prozvao 28 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde okupili se danas i počeli pripreme za novu sezonu.

Ekipi će se naknadno priključiti Aleksandar Dragović, koji trenutno sa reprezentacijom Austrije nastupa na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Zvezde će se odmah posle treninga ukrcati u avion za Austriju, tačnije, za Štegersbah, gde će boraviti do 9. jula i odigrati četiri kontrolne utakmice.

Rivali će biti Gak (28. jun), Aris (1. jul), Ardeš (5. jul) i Šturm (8. jula). Zbog restriktivnih mera, fudbaleri će se testirati pred polazak u Austriju, kao i pre svake utakmice, a zatim i pred povratak u Srbiju.

Na prvom treningu, trener Dejan Stanković prozvao je 28 fudbalera, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Ćopić, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović.

Treningu su prisustvovali i Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Nikola Krstović, Filipo Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben, Marko Lazetić, Aleksa Matić i Nikola Stanković. 

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се