Stanković o porodičnoj utakmici i svetloj budućnosti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je veoma zadovoljan trening utakmicom protiv omladinskog tima (3:0) koju je okarakterisao kao ”porodičnu” i poručio da je najvažnije da su svi spremni za nastavak sezone.

"Ovo je bila porodična utakmica. Rezultat je bio u drugom planu, a cilj je bio da igrači osete loptu i ono što je najvažnije da svi zdravi izađemo sa terena. Imali smo tešku nedelju iza nas u smislu rada, igrači su malo umorni, ali sa razlogom smo isplanirali ovu utakmicu. Meč je bio korektan, sve u cilju toga da što spremniji dočekamo pohod na duplu krunu", istakao je Stanković.

On je dodao da ga raduje što su se igrači koji su imali probleme sa povredama vratili na teren.

"Raduje me što smo videli Sanoga na terenu posle dužeg vremena, kao i Boaćija, koji se povredio pre više od dva meseca, igrao je i Rodić. Vodio sam računa da ograničim minutažu kako ne bi ulazili u nepotreban rizik. Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Kod mene svi dobijaju šansu na pripremnim utakmicama da se pokažu i da zaigraju, tako da je danas maltene čitav tim zaigrao. Za takmičarske utakmice biće odabir onih najspremnijih u datom trenutku".

Imao je Stanković priliku da vidi neke buduće prvotimce na delu i veoma je zadovoljan onim što su omladinci pokazali.

"Imamo svetlu budućnost. Omladinci su pokazali raskošan talenat i skrenuli pažnju na sebe u smislu toga da mogu da računam na njih u budućnosti. Katić je tu odavno, od skora su nam se priključili i Blagojević i Babić, a biće ih još u bliskoj budućnosti. Da sačekamo da se završi sezona, pa da napravimo plan za njih. Ipak, najvažnije je da su oni talentovani i da su budućnost Crvene zvezde", poručio je Stanković.