Победа првотимаца Звезде против омладинаца уз деби Санога и нову Његошеву ”бомбу”

Фудбалери Црвене звезде савладали су омладински тим са 3:0 (1:0) у тренинг утакмици, првој после паузе коју је проузроковала пандемија коронавируса. Саного први пут у црвено-белом дресу.

Након пет дана заједничког рада и тачно две недеље пре прве утакмице наставка првенства Суперлиге против Рада на Бањици, фудбалери српског шампиона одиграли су фудбалску утакмицу, прву после више од два месеца.

Тренер двоструког узастопног учесника Лиге шампиона Дејан Станковић указао је шансу свим својим фудбалерима на које рачуна, поделивши минутажу на по 40 минута, колико је трајало полувреме на овом тренинг окршају.

Голове са Звездине првотимце постигли су Милан Павков у 3, Његош Петровић у 50. и Алекса Вукановић у 71. минуту.

Већ на самом старту сениори су дошли су предност. Иванић се после паса дебитанта Секуа Санога нашао испред Катића и шутирао, а лопта се од стативе одбила до Павкова коме није било тешко да са неколико метара пошаље лопту у празан гол.

На други гол чекало се до почетка другог дела, које је обележио Његош Петровић снажним ударцем у 45. минуту и погодио ракље Катићевог гола са двадесетак метара, још једном демонстриравши да поседује "топ" у нози. 

Трећи гол дело је Алексе Вукановића, коме се упорност исплатила у 71. минуту, када се само поклонио на центаршут Симића и матирао Гутешу, након чега су обе екипе мирно привеле тренинг меч крају.

Црвена звезда: Борјан, Гобељић, Дегенек, Бабић, Конатар, Саного (од 20. Вулић), Николић, Иванић, Гарсија, Томане, Павков

У другом полувремену: Поповић, Гајић, Панков, Милуновић, Родић (од 65. Јованчић), Јовичић, Петровић, Бен, Гарсија, Вукановић, Боаћи (од 65. Симић)

Омладинци: Катић, Митровић, Миликић, Лукић, Благојевић, Матић, Новаковић, Пиплица, Бабић, Радуловић, Бурмаз.

У другом полувремену: Гутеша, Гачић, Писар, Савић, Стајић, Павловић, Илић, Бачанин, Њамцуловић, Пешовић, Панић.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара