Zvezda u Šapcu, Nišlije u Humskoj

Utakmicama 25. kola nastavlja se Superliga Srbije u kojima će vodeća Crvena zvezda biti gost poslednjeplasiranoj Mačvi iz Šapca, a Partizan domaćin Radničkom iz Niša u Humskoj.

Posle nerešenih mečeva sa Inđijom i Partizanom, pred crveno-belima je prioritet pobede u duelu sa timom začelja tabele, na drugoj strani Mačva nema razloga za kalkulacije u duelu sa apsolutnim favoritom što im može biti dodatni motiv za igru.

Partizan će biti domaćin Radničkom iz Niša čiji je tim znatno oslabljen zbog povreda Nemanje Kojića, Marija Maslaća i Stefana Milosavljevića. Ali trenutno šestoplasirane Nišlije imaju nameru da osvajanjem bodova i u Beogradu poprave svoju poziciju na tabeli.

Vojvodina će u Novom sadu dočekati preporođenu Mladost iz Lučana, TSC gostuje Radu na Banjici, Radnik je domaćin Javoru, a Napredak ekipi Proletera.

U prvoj utakmicu 25. kola, koja je odigrana u petak, fudbaleri Čukaričkog su ubedljivo sa 4:1 savladali Spartak na svom terenu.

U poslednjem meču kola Voždovac će u nedelju gostovati u Inđiji.

Raspored 25. kola: Subota: Mačva - Crvena zvezda, Napredak - Proleter, Rad - TSC, Radnik - Javor, Vojvodina - Mladost (16 sati). Partizan - Radnički Niš (20 sati). Nedelja: Inđija - Voždovac (14 sati).

Tabela: Crvena zvezda 63 boda, Partizan 52, Vojvodina 51, Čukarički 46, TSC 44, Radnički Niš 39, Spartak 36, Voždovac 35, Mladost 34, Radnik 26, Napredak 25, Proleter 24, Javor 23, Inđija 16, Rad 15, Mačva 13.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво