Милошевић: Раднички традиционално незгодан ривал

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч 25. кола Суперлиге против Радничког из Ниша, рекао је да их очекује традиционално незгодна утакмица.

"Надам се да смо у доброј мери успели да опоравимо од дербија, где је била велика потрошња. Играмо против противника који је традиционално незгодан. Можда не играју добро као прошле сезоне, али морамо да будемо на максимуму ако желимо позитиван резултат", рекао је Милошевић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Милошевић је истакао да Сејдуба Сума неће бити у конкуренцији за сутрашњи меч због парних картона и да су сви остали играчи на располагању.

"Раднички је екипа која увек незгодна, не играју на нивоу од прошле године. Имали су доста промена у играчком кадру. Што се тиче промене тренера, она може да буде позитивна или негативна. Господина Батака знам дуго, пријатељи смо. Желим му све најбоље, осим ове утакмице сутра", рекао је тренер црно-белих.

Партизан дуел дуел са нишком екипом дочекују после вечитог дербија, који је од спортске јавности очењен као један од најлошијих у историји.

"Што се дербија тиче, ја сам одмах после меча рекао да нисам задовољан и то се у највећој мери односило на моју екипу. Да нисам задовољан и да можемо боље. Потврде мојих речи сам добио сам и од играча, који су је исто окарактерисали", рекао је Милошевић, који је упитан и зашто његов тим не игра на нивоу из прошлог дела сезоне.

"Има много ствари, али детаљну анализу не могу да износим пред вама. Ривали су нас добро анализирали. Жеља нам је била да подигнемо ниво, али сам већ рекао да ће бити тешко у нашој лиги".

Милошевић је говорио и о мотивацији играча с обзиром на минус 11 у односу на водећу Црвену звезду.

"Трудићу се да мотивишем, то је од најважнија ставр коју тренер треба да уради. Они који не буду имали мотив стопроцентно, неће ни играти", јасан је био Милошевић.

Меч између фудбалера Партизана и Радничког игра се сутра од 20 сати на стадиону у Хумској.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво