Peruničić posle poraza od Crne Gore: Prevagu odneo golman Simić

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je posle poraza od Crne Gore da je prevagu odneo rivalski golman Simić, kao i da je srpskom timu umnogome nedostajao Vujić.

Srbija je posle poraza od Crne Gore 22:21 ostala bez šansi da se plasira u drugu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu, a selektor Peruničić čestitao je protivniku na pobedi.

"Čestitam Roganoviću i njegovoj ekipi na pobedi. Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu. Bila je žestoka borba, čitav meč u egalu. I pored svog naboja obe ekipe bilo je sve fer i korektno sa obe strane."

Selektor Srbije smatra da je prevagu u ovom meču odneo golman Crne Gore Simić.

"Obe ekipe su želele pobedu, mogla je pobeda da ode i na našu stranu, ali na kraju je prevagu odneo golman Simić. Kada je bilo odlučujuće on je branio, iako smo i mi imali dobrog golmana večeras. Ja poraze doživljavam na poseban način. Sve što radim dajem celog sebe, poraz mora da zaboli, da bi sledeću morao da igraš još bolju. Ovaj me poraz zaboleo jer je ovo bila utakmica da li idemo kući ili dalje."

Peruničić kaže da su njegovi igrači odigrali momački, ali da su ponovo imali problema sa koncentracijom.

"Ne volim da kukam, ali nedostajao nam je Vujić. Nisam kukao ni prošle godine kada smo ostali bez Zelenovića. Momci su se istrošili u odbrani, bilo je žestoko. Uživanje za publiku, momački igrali. Pali smo opet u koncentraciji, jer smo imali otvorene zicere. Tibor nije održao kontinuitet do kraja, a Simić je proradio."

Poslednji meč na Evropskom prvenstvu Srbija igra u ponedeljak kada će protivnik biti selekcija Hrvatske (20.30).

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво