ВK Партизан поставио руководство, Никола Kуљача нови директор

Ново руководство Ватерполо клуба Партизан изабрано је данас на ванредној седници скупштине клуба, која је одржана у свечаној сали ЈСД Партизан.

Присутни чланови скупштине, њих 26, једногласно су изгласали неповерење и разрешење директорки клуба Татјани Ракас, председнику Управног одбора Александру Шоштару и председнику Скупштине Зорану Аврамовићу.

За новог директора клуба изабран је бивши ватерполиста и капитен црно-белих Никола Kуљача, председник скупштине је Срђан Мишковић, док је нови председник управног одбора Јован Лазаревић.

Чланови управног одбора су Радослав Митровић, Лука Шапоњић, Драган Баквић, Филип Филиповић, Марко Вукомановић, Драго Гудаловић, Стефан Митровић и Милан Алексић, док ће надзорни одбор чинити Слободан Никић, Срђан Видовић и Милош Голић.

"Направили смо први, али најважнији корак, а то је промена руководства и долазак људи који су једногласни у идеји да Партизан мора да се врати на пут којим је некада ишао. Скупштина је протекла у најбољем реду, како и доликује. Чека нас тежак посао, свесни смо изазова, али тимски идемо заједно у савладавање препрека".

"Приоритет ће пре свега бити да вратимо децу, како би Партизан поново био место окупљања неких нових шампиона. Једва чекамо да се вратимо на Бањицу", први су утисци новоизабраног руководства ВK Партизан.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара