Читај ми!

Ђоковић, Лајовић и Кецмановић на теренима Вимблдона (РТС1, РТС2)

Тројица наших тенисера ће данас играти мечеве другог кола турнира на Вимблдону. Мечеве Новака Ђоковића, Душана Лајовића и Миомира Кецмановића можете гледати у директним преносима на програмима РТС-а, а њихов ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

Први ће на терен око поднева изаћи Миомир Кецмановић који ће снаге одмерити са Чилеанцем Алехадром Табилом.

Кецмановић је у првом колу надиграо Аустралијанца Џона Милмана са 3:1 по сетовима 6:3, 2:6, 6:3, 6:4, а сада ће бити у прилици да се реваншира Табилу који је у првом колу елиминисао Ласла Ђереа са 3:2.

Душан Лајовић на дуел са Казахстанцем Александером Бубликом, тренутно 38. играчем на свету, излази око 14 часова.

Лајовић је до другог кола дошао пошто му је Шпанац Пабло Карењо-Буста због повреде предао меч при резултату 1:1 (3:6, 6:4), док је Бублик надиграо Мађара Мартона Фучовића.

Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић састаје се са Аустралијанцем Танаси Кокинакисом тренутно 79. тенисером на листи, а почетак тог меча је планизан за 14.30 на централном терену.

Ђоковић је одбрану титуле на овом турниру почео победом над Сун Ву Квоном из Јужне Кореје са 3:1 (6:3, 3:6, 6:3, 6:4), а Кокинакис је на старту савладао Пољака Камила Мајхшака са 3:0 (7:6 /7:5/, 6:2, 7:5).

Њих двојица су до сада играли само један меч, пре седам година, а славио је Новак са 3:0.
Мечеве наших тенисера можете гледати у директним преносима на програмима РТС-а, а њихов ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.