Читај ми!

Кецмановић бољи од Милмана, у другом колу против Табила

Миомир Кецмановић савладао Аустралијанца Џона Милмана са 3:1 по сетовима 6:3, 2:6, 6:3, 6:4 и пласирао се у друго коло Вимблдона. Наредни ривал нашег тенисера је Чилеанац Алехадро Табило који је у првом колу савладао Ласла Ђереа са 3:2.

Миомир Кецмановић је успео да сломи снажан отпор Милмана, који је успео да освоји други сет, али му наш тенисер није дозволио да дође до комплетног преокрета. Сигурном игром у трећем и четвртом сету Миомир је стигао до победе и прилике да "освети" Ласла Ђера.

Велика борба у првом сету припала је Кецмановићу. Милман је имао своје шансе у два наврата је пропустио брејк лопте. С друге стране наш тенисер је своје прилике искористио, и у трећем и деветом гему одузео сервис противнику и добио први сет са 6:3.

Милман користи пад у игри нашег тенисера у другом сету, након што је Миомир у другом гему пропустио четири брејк прилике. Узвратио је Аустралијанац. У петом и седмом гему долази до брејка и осваја други сет са 6:2.

Кецмановић се брзо опоравио од губитка сета. У другом гему осваја рани брејк. Стечену предност успео је да сачува и освоји трећи сет са 6:3.

У четвртом сету велика борба. Прво су тенисери разменили по један брејк, а одлучујући је био седми гем када је Кецмановић поново одузео сервис противнику, а потом успео да приведе сет и меч крају за коначних 6:4 у четвртом сету.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво