Читај ми!

И "непријатељи" су сада на Нолетовој страни – Кирјос критиковао аустралијске власти

Ситуација у којој се нашао Новак Ђоковић не допада се ни онима који немају много заједничког са српским тенисером. Међу њима је и Ник Кирјос, момак који је у прошлости често критиковао, али и лично нападао Ђоковића, али је сада стао на страну великог шампиона.

Новак је после целе ноћи проведене на испитивању на аеродрому остао без визе јер, како су аустралијске власти саопштиле, није предао адекватне доказе за изузеће од обавезне вакцинације, али је одлуком суда рочиште на којем ће бити разматрана депортација померено за понедељак.

"Видите, дефинитивно верујем у то да треба да се преудзима нека акција – вакцинисао сам се због других и здравља своје мајке, али ово како се носимо са Новаковом ситуацијом је лоше, заиста лоше", написао је Кирјос на Твитеру и додао:

"Смешне су шале које правите, наслови и све то, то је један од великих шампиона, али на крају крајева, он је човек. Будите бољи."

Американац Џон Изнер такође је пружио подршку деветоструком шампиону гренд слема у Мелбурну.

"Оно кроз шта Новак сада пролази није у реду. Нема разлога да добија такав третман. Пратио је правила, било му је допуштено да уђе у Аустралију, а сада га држе затвореног против своје воље. Ово је срамота", поручио је Изнер.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво