Читај ми!

Зверев избацио Надала у четвртфиналу Мадрида

Немац Александар Зверев савладо Шпанца Рафаела Надала са 2:0 по сетовима 6:4, 6:4, у мечу четвртфинала турнира у Мадриду. Противник у полуфиналу биће му Доминик Тим. У другом полуфиналу играће Руд и Беретини.

После велике борбе у два сета Зверев је сломио отпор фаворизованог Шпанца и пласирао се у полуфинале турнира у Мадриду. Ово је био први пут да је Немац савладао Надала на шљаци. Рафаел Надал је до сада пет пута освајао мастерс у Мадриду, док је Александар Зверев 2018 године освојио овај турнир.

У првом сету виђена су три брејка. У шестом гему Надал је успео да одузме сервис противнику. Међутим, Зверев је узвратио у наредном гему и вратио брејк.

Одлучујући у првом сету је био девети гем, када је Немац успео да поново одузме сервис Надалу. Потом је био сигуран на свој сервис и добио први сет са 6:4.

У другом сету доминирао је Зверев, није дозволио противнику ниједну брејк прилику. С друге стране Немац је константно притискао сервис Надала.

Након два гема у којима је пропустио брејк прилике, у седмом гему Зверев одузима сервис портивнику. Надал није имао снаге да озбиљније запрети и Немац је лако привео сет и меч крају.

Мадрид, четвтфинале:

Тим - Изнер 3:6, 6:4, 6:4
Надал - Зверев 4:6, 4:6

Бублик - Руд 5:7, 1:6
Беретини - Гарин 5:7, 6:3, 6:0

 

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво