Читај ми!

Ђоковић допутовао у Аделејд и почео карантин

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић стигао је у Аделејд и сместио се у хотел где ће наредне две недеље провести у карантину пре учешћа на АТП купу и турниру Аустралијан опен на коме брани титулу. Ђоковић је допутовао чартер летом из Барселоне заједно са двојицом највећих ривала на предстојећем турниру Рафаелом Надалом и Домиником Тимом.

После завршеног карантина Новак Ђоковић ће играти од 1. до 5. фебруара на АТП Купу, а потом од 8. фебруара на првом гренд слем турниру у сезони на коме ће бранити титулу.

Аустралијан опен ћe се играти од 8. до 21. фебруара, а жреб ће бити обављен 4. фебруара.

Због строгих правила аустралијских власти које су једва дозволиле одржавање гренд слема, према прописаном здравственом протоколу сви су тестирани по доласку у Аделејд, а потом упућени у хотеле где их чека 14 дана изолације.

Тенисери ће морати да бораве у хотелу најмање 19 сати дневно, а преосталих пет сати могу да проведу тренирајући, уз стрикна правила понашања, а уз њих неће моћи да буде нико сем чланова стручног штаба.

У случају да се тенисер или неко од чланова његовог тима не придржава прописаних мера могуће су велике новчане казне, али и дисквалификација са турнира, па чак и протеривање из Аустралије.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво