Подршка џудиста Црвене звезде Новаку Ђоковићу

Џудисти Црвене звезде послали су поруку подршке најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу.

Најбољи тенисер света нашао се на мети многобројних критика због организовања турнира.

"Џудисти Црвене звезде до сада су Новаку Ђоковићу најбољем тенисеру света са веб странице нашег клуба углавном честитали врхунске спортске успехе. У светлу најновијих догађаја везаних за Адрија тур и чињеницу да су Новак Ђоковић као и његова супруга Јелена позитивни на ковид 19, Џудо клуб Црвена звезд жели да истакне пуну подршку нашем асу као и да је наша обавеза да станемо уз њега у овом тренутку", наводи се.

Председник Џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко рекао је да Ђоковић један од најбољих амбасадора Србије и да пре сваког осуђивања сви треба да се сете шта је он урадио за нашу земљу.

"Новак Ђоковић је највећи спортиста којег је ова земља изнедрила и сматрамо да је један од наших најбољих амбасадора Србије у свету. У овим тренуцима када је једна изузетно племенита идеја нашег аса, попримила димензију у којој би појединци желели да га дискредитују, наша је обавеза да станемо уз њега, да му у потпуности пружимо подршку као цовеку и спортисти и да га охрабримо. Новак је не само велики спортиста већ и изузетан човек, о чијим добрим делима би могли да причамо данима. Ипак пре него што се било ко усуди да осуди нашег Новака Ђоковић, а требало би да пре свега прво има на уму све оно што је он учинио за нашу земљу и наш спорт. Сада када му је најтеже, џудисти Црвене звезде су уз њега и на нашу подршку увек може да рачуна", рекао је Вујко.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво