Робин Хасе: Против Ђоковића се осећате као аматер

Холандски тенисер Робин Хасе нахвалио је Новака Ђоковића рекавши да му је било најтеже у тим мечевима јер се осећао као аматер. Констатовао је да је од свих тенисера Ђоковић претрпео највећу штету од отказивања турнира због пандемије вируса.

Холандски тенисер Робин Хасе, чији је најбољи пласман на светској листи било 33 место, присетио се мечева које је играо са Новаком Ђоковићем.

„Против њега је било најтеже играти. Без икакве сумње. Против њега се на терену осећате као аматер. Никада нисам био ни близу сета са њим, он нема слабости. Против осталих сам осетио да у неком тренутку могу запретити, али против њега нисам имао појма шта урадити." изјавио је Хасе. 

Холандску тенисер се придружио проценама Матса Виландера да је тренутна ситуација са отказивањем тениских турнира због пандемије вируса у тениском свету највише погодила управо Новака Ђоковића.

„Ђоковић је највећи губитник у овом хаосу. Није изгубио ниједан меч на почетку сезоне и пандемија вируса је зауставила његов налет" закључио је Хасе.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић био је у фантастичном залету са 21 узастопном победом још од новембра, a нанизао je 18 победа и освојио две титуле од почетка сезоне.

Тениска сезона је обустављена до 13. јула, отказан је и турнир у Вимблдону и још је неизвесно до каквих ће све промена доћи у тениском спорту.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво