Читај ми!

Фрка у Бруклину, Кајри затражио трејд

Један од најбољих кошаркаша у НБА лиги Кајри Ирвинг затражио је од тима Бруклина да га трејдује пре заврштека прелазног рока, који је у четвртак.

Таман када је изгледало да се ситуација у Бруклину смирила, кајри Ирвинг затражио је трејд пре краја прелазног рока, пренео је добро обавештени Адријан Војнаровски.

"Анкл Дру" један је од најбољих кошаркаша данашњице, али у последње време више се везује за контроверзе него за учинак на терену.

Кајри је велику пажњу изазивао изјавама да је планета Земља равна плоча, а велику буру подигао је и због одлуке да се не вакцинише против коронавируса, због чега није могао да игра утакмице које је Бруклин играо као домаћин.

Ипак, кајри игра одлично у досадашњем делу сезоне и један је од најзаслужнијих што је Бруклин на четвртом месту Источне конференције НБА лиге.

Није прецизирано где би Кајри желео да настави каријеру, али медији помињу Лос Анђелес лејкерсе као нову дестинациоју за сјајног бека, који би се тако поново нашао у истом тиму са Леброном Џејмсом, са којим је освојио титулу у Кливленду.

Као могућа алтернатива помиње се и тим Даласа, па не би било изненађење да Кајри сезону завршио у тандему са Луком Дончићем.

Прелазни рок у НБА лиги завршава се у четвртак.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво