Читај ми!

Звезда и Партизан у европском дербију вечитих ривала

Кошаркаши Црвене звезде домаћини су Партизану у мечу 21. кола Евролиге. Европски дерби вечитих ривала у хали „Александар Николић“ почиње у 19 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Тимови Звезде и Партизана ће у директном дуелу одлучивати о позицији на табели и томе ко ће задржати шансе за пласман у завршницу елитног такмичења.

На табели Евролиге Црвена звезда, са Душком Ивановићем на клупи, заостаје једну победу за пласманом у Топ 8 и на скору је од 10 победа са 10 пораза, док Партизан Жељка Обрадовића има победу мање од вечитог ривала и налази се на 12. позицији са скором 9:11.

У првом евролигашком дербију у историји црвено-бели су као гости савладали вечитог ривала са 76:73 у мечу играном 8. децембра прошле године у Арени и очекују да то понове и на свом терену.

На другој страни за тимом Партизана је низ одличних игара и победа, па очекују да и на овом гостовању у дербију наставе успешну серију реванширајући се за пораз у првом дербију.

Дуел кошаркаша Црвене звезде и Партизана у хали „Александар Николић" почиње у 19 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво