Читај ми!

Обрадовић: Ако желимо победу против Звезде морамо да одиграмо добро цео меч

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је уочи утакмице 21. кола Евролиге против Црвене звезде да ће црно-бели морати да одиграју добро цео меч ако желе да победе вечитог ривала.

Црвена звезда и Партизан играће утакмицу 21. кола Евролиге. Меч је на програму у петак од 19 сати у Хали "Александар Николић", а домаћин ће бити црвено-бели.

Црвена звезда је у првом међусобном дуелу, одиграном 8. децембра, у оквиру 12. кола Евролиге, савладала Партизан са 76:73.

"Желимо да поправимо ствари које нису ваљале у том првој утакмици у Евролиги, која је завршена шутем у последњој секунди. Значи да смо неке ствари радили добро, али то није било довољно. Покушаћемо да се прилагодимо игри Црвене звезде и да пробамо да одиграмо добру утакмицу", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Обрадовић је истакао да су сви кошаркаши Партизана спремни за меч, осим Балше Копривице.

"Прошли смо на тренингу све детаље који су битни за утакмицу. Од начина како ћемо да припремимо одбрану до њиховог скока у нападу, игре у транзицији до мана противничког тима. Сви ти детаљи су тако важни. Треба да играмо комплетну утакмицу свих 40 минута ако желимо да победимо Звезду", навео је тренер Партизана.

Након прве утакмице у Евролиги између београдских ривала било је коментара у домаћим и страним медијима, и похвалних речи тренера из оба табора.

Тренер кошаркаша Партизана је рекао да очекује добру атмосферу на сутрашњем мечу. 

"Навијачи Црвене звезде праве фантастичну атмосферу као и наши. Било је лепо што су били навијачи Звезде на првом дербију, када је био домаћин Партизан. Не знам колико ће тачно бити наших навијача, али је то добро, јер даје посебну драж овом дербију. Надам се да ће све бити фер и коректно као и када је Партизан био домаћин, а нека победи бољи", закључио је Обрадовић.

Партизан је тренутно на 12. месту Евролиге са девет победа и 11 пораза, док Црвена звезда има скор од 10 тријумфа и исти број пораза.  

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво