Читај ми!

Мариновић пред Олимпију: Уз помоћ публике имамо шансе против силног противника

Тренер кошаркаша Борац Марко Мариновић истакао је да је ће његов тим неће имати лак задатак против Цедевита Олимпије у другом колу АБА лиге.

Чачани у недељу пред својим навијачима имати дочекају тим из Љубљане од 19 сати.



"У госте нам долази једна од најјачих и најталентованијих екипа у лиги. Нема сумње, Цедевита Олимпија ће се ове сезоне борити за сам врх табеле у АБА лиги. Дакле, противник је силан, тако да нам посао неће бити ни мало једноставан", рекао је Мариновић за клупски сајт.

"Ми смо добро тренирали протекле недеље. На располагању смо имали сасвим довољно времена да се припремимо. Ако будемо били прави, надам се да ћемо одиграти једну добру утакмицу. Сви у екипи су здрави, спремни и једва чекамо да се представимо домаћој публици", додао је Мариновић.

Присуство навијача у хали крај Мораве биће велики плус за Борац.

"Уколико будемо имали пристојну подршку са трибина мислим да можемо да одиграмо дуел на једном завидном нивоу. Додуше, остаје велика жал што у наредној утакмици, а вероватно и током читаве сезоне хала неће моћи да буде пуна. Али пошто прошле године није било навијача на утакмицама и ограничен број гледалаца је од великог значаја. После 30 година Чачани имају прилику да у дворани крај Мораве гледају најбоље тимове у региону. Биће много занимљиво, у наш град ће доћи много добрих играча, тако да се надам да ће народ уживати", закључио је Мариновић.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво