Читај ми!

Кошаркаши Звезде промовисали нове дресове и отказали пут за Грчку

Кошаркашки клуб Црвена звезда отказао је пут у Грчку на припремне пријатељске утакмице са Промитеасом и АЕК-ом због бројних повреда играча, а у хали “Александар Николић” су представили нове дресове за наредну сезону.

Црно-бели су имали заказане припремне пријатељске утакмице 16. и 18. септембра у Патри и Атини, али су због бројних повреда првотимаца морали да откажу мечеве са Промитеасом и АЕК-ом којима су се захвалили на разумевању.

О стању повређених играча и њиховом опоравку клуб ће накнадно извештавати јавност.

Црвена звезда сезону почиње 24. септембра утакмицом против Сплита у оквиру АБА лиге, а у хали "Александар Николић" представљени су дресови за предстојећу сезону, на којима као и до сада доминирају традиционалне црвено-беле пруге.

Осим нових дресова, кошаркаши Црвене звезде добили су пред старт нове сезоне  и персонализоване мајице за загревање, а остала опрема за тренинг и за слободно време је такође у препознатљивим црвено белим бојама, али и плавим.

"Традиција, ретро дизајн и прошлост комбиновани су са данашњицом, успесима и свим мотивима који красе Црвену звезду данас - а то најбоље осликава 'наша линија живота' која се налази на полеђини дреса, испод заставе Србије", наводи се у саопштењу.

Осим две гарнитуре црвено-белих дресова (у којима на једној осим тањих црвених линија доминира бела боја на леђима, а на другој црвена), екипа ће носити и трећу, плаву гарнитуру на гостујућим утакмицама.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво