Читај ми!

Павићевић пред гостовање Звезди: Судар две концепције

Црвена звезда је најмоћнија екипа у такмичењу, главни је фаворит у АБА лиги и да бисмо им се супроставили одбрамбено морамо да будемо на максимуму, изјавио је тренер Морнара из Бара Михаило Павићевић. Утакмица трећег кола АБА лиге између Црвене звезде и Морнара игра се у недељу од 20 сати.

Морнар је ове сезоне савладао Уникаху и Брешу у Еврокупу, Задар и Цибону у АБА лиги, али против Звезде биће сасвим другачије. Ипак, Павићевић тврди да његов тим не иде у Београд да "спарингује".

"Биће то судар две концепције и два стила. Наш тим је тако профиилсан да нам је напад јако оружје и ту смо једна од најталентованијих екипа у лиги. Звезда, са друге стране, има игру чврсте одбране, не да ривалу да се разигра, разбија све кретње", истакао је Павићевић за "Вијести".

Морнар је играо са Звездом у предсезони и изгубио пријатељски меч у Београду 89:79.

"Ту смо видели колико су дефанзивно јаки. Надам се да ћемо сада бити спремнији да одговоримо на ту одбрану, али и ми морамо да будемо одбрамбено на максимуму. За разлику од нас, Звезда има јаку игру у оба смера, а ми још радимо на одбрани, која јесте функционисала у посљедња два меча. Надам се да ће тако бити и у недељу", истакао је Павићевић.

Утакмица трећег кола АБА лиге између Црвене звезде и Морнара игра се у недељу од 20 сати.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво