Звезда чува Кузмића, центар још две године у црвено-белом

Центар Црвене звезде Огњен Кузмић, продужио је уговор на још две године, саопштили су црвено-бели.

Након што је потписала ново појачање на позицији центра (Емануела Терија), Црвена звезда је продужила уговор са Огњеном Кузмићем.

Кузмић и Звезда продужили су сарадњу за најмање још две године, а уколико остане до краја уговора, Кузмић ће црвено-бели дрес носити пет година.

"Останак и продужење уговора и верности Црвеној звезди је за мене била лака одлука у сваком погледу. Мало ко би стао, веровао у мене и помогао ми на све начине, након свега што ми се десило и што сам оставио иза себе у претходном периоду као што је то урадила Црвена звезда", рекао је Кузмић.

"Зато наредну сезону видим као прилику за ново доказивање, прилику да помогнем тиму и вратим на терену клубу и навијачима за све јер су били уз мене када ми је било најтеже и показали да смо заиста велика породица. Зато ћу дати све што могу да помогнем Црвеној звезди да покушамо да освајамо нове трофеје и радујемо се великим утакмицама", додао је Звездин центар по продуживању уговора.

Повремени репрезентативац Србије има 30 година, а у Звезду је дошао у сезони 2016/17.

Каријеру је почео у бањалучком Борцу, играо је и за Челик, Малагу, Хувентуд, Панатинаикос, а био и члан шампионске екипе Голден Стејт Вориорса у НБА лиги.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво