Читај ми!

Јунајтед нуди Гарначу нешто што никада никоме није

Челници Манчестер јунајтеда понудили су младом фудбалеру Алехандру Гарначу осмогодишњи уговор по коме ће недељно да зарађује 30.000 фунти, преносе британски медији.

Гарначо (18) има уговор са Манчестер јунајтедом до 30. јуна 2024. године, а има недељну плату од 5.000 фунти. Он је у клуб са "Олд трафорда" стигао 2020. године из мадридског Атлетика за 420.000 фунти.

Руководство Манчестер јунајтеда жели да продужи сарадњу са талентованим фудбалером, а британски медији подсећају да ниједан играч енглеског клуба није потписао осмогодишњи уговор са екипом са "Олд трафорда".

Међутим, Гарначо је наводно одбацио ту могућност и истакао да би волео да потпише уговор на четири године. Он је за први Манчестер јунајтеда одиграо 18 утакмица и постигао је два гола.

Гарначо је рођен у Мадриду, а играо је за репрезентацију Шпаније до 18 година. Међутим, он је прошле године играо за омладинску селекцију Аргентине и на пет мечева постигао је четири гола.

Гарначо је био на ширем списку Аргентине у квалификацијама за прошлогодишње Светско првенство, али још није дебитовао за А тим ове земље.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво