Читај ми!

Аргентинац Алекс Виго годину дана на позајмици у Црвеној звезди

Аргентински фудбалер Алекс Виго играће за Црвену звезду наредних годину дана као позајмљени играч Ривер Плејта, објавио је клуб на званичном сајту.

Након истека позајмице црвено-бели ће имати прилику да откупе уговор од арегнтинског клуба.

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела нагласио је да је спортски сектор тражио баш оваквог играча.

"Поздравио бих Алекса и пожелео му добродошлицу, уз веру да ће остати у Звезди дуги низ година. Долази из земље светског првака, из веома квалитетне аргентинске лиге, где је играо за Ривер Плејт, Индепендијенте и Колон. Иза себе има велики број првенствених утакмица и он је десни бек ког смо тражили и који ће се, верујем, изузетно добро уклопити у наш тим. Оно што га краси су изузетне морално-вољне особине, које поседују сви аргентински фудбалери, атлетски је веома добар, поседује брзину и може да се понавља по десној страни. Сигурно ће се веома добро уклопити у захтеве тренера Милојевића", изјавио је Мркела.

"Свиђа ми се идеја играња Лиге шампиона"

Алекс Виго је на првом обраћању након потписа нагласио да је дошао у београдски клуб да осваја трофеје.

"Веома сам срећан што сам дошао у Звезду која је велики клуб и чега сам свестан. Хвала спортском директору на лепим речима и сигуран сам да ћу испунити све задатке који су постављени пред мене, те да ћу показати оно најбоље због чега сам дошао. Упознат сам са Звездином величином, као и чињеницом да клуб има огромну базу навијача, а то је један од разлога због ког сам и дошао, као и да освајам трофеје. Себе бих описао као изузетно офанзивног бека, али пружам максимум и када је дефанзива у питању. Физички се добро осећам, спреман сам да играм, тако да сам на располагању стручном штабу", изјавио је арегентински десни бек.

Нагласио је да му је жеља да заигра Лигу шампиона са црвено-белима.

"Свиђа ми се идеја играња Лиге шампиона. Чека нас пролеће, када ће, надам се, све проћи добро, а потом и највеће такмичење у Европи. Надам се да ћу имати прилику да заиграм у Лиги шампиона. Све ћу урадити за успех Црвене звезде. Упознат сам и са вечитим дербијем, слично ривалство имамо и у Аргентини између Ривера у ком сам играо и Боке. Искрено, нисам до сада гледао вечите дербије, углавном сам Звезду пратио у међународним утакмицама, али биће то сјајно искуство за мене. Пре доласка у Звезду, разговарао сам са Ибањезом који ми је рекао најбоље ствари о клубу, тако да је свакако утицао на то да дођем", закључио је Виго.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи