Читај ми!

Сергеј Милинковић-Савић: Идемо у Осло по победу и прво место у групи

Репрезентативац Србије у фудбалу Сергеј Милинковић-Савић рекао је након тријумфа против Шведске да је убедљива победа резултат квалитетно припремљеног меча.

Србија је убедљиво савладала Шведску резултатом 4:1, а један од најбољих фудбалера у српском тиму био је Сергеј Милинковић-Савић.

"Веровали смо након примљеног гола да можемо да преокренемо резултат, као и од првог минута утакмице. На крају дали смо четири гола и узели три бода и идемо у Норвешку", рекао је српски репрезентативац. 

На констатацију новинара да су на трибинама била присутна деца до 14 година која су безусловно пружала подршку репрезентативцима Србије, Милинковић-Савић се захвалио најмађим љубитељима фудбала.

"Криво ми је што су нам затворили публику, јер је ово последња утакмица пред домаћим навијачима пре одласка у Катар на Светско првенство, али лепо је видети децу у толиком броју, као што се и надам да ће и следеће године бити исто", истакао је Милинковић-Савић. 

Репрезентација Србије последњу утакмицу у Четрвтој групи Б Лиге нација игра против Норвешке са којом дели прво место.

Везиста италијанског Лација Милинковић-Савић ће пропустити тај меч због жутих картона, али је оптимистичан пре пута у Осло.

"Идемо по три бода да будемо први у групи", закључио је Сергеј Милинковић-Савић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво