Читај ми!

Ослабљена Звезда тражи победу у Разграду (21.00 РТС1)

Фудбалери Црвене звезде играју против Лудогореца у Разграду утакмицу другог кола групне фазе Лиге Европе. Утакмица почиње у 21 час, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.

Црвено-бели су у Бугарску отпутовали без Милана Борјана, Милоша Дегенека, Александра Драговић и Александра Катаија, који су заражени коронавирусом.

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић истакао је да меч у Бугарској не долази у најбољем моменту за његов тим, али да неће тражити изговоре и да иду на победу.

На располагању Станковићу биће Ел Фарду Бен и Милан Павков, али је тренер Звезде на конференцији за медије истакао да још није сигурно хоће ли моћи да заиграју од првог минута.

Шампион Србије је у првом колу групне фазе Лиге Европе у Београду савладао Брагу са 2:1, док је Лудогорец на домаћем терену поделио бодове са Митиландом - било је 1:1.

Звезда меч са првопласираним тимом бугарског првенства чека ослабљена, али у добром расположењу након убедљиве победе у Новом Пазару.

Црвено-бели ће у Бугарској имати и прилику да наплате дугове из прошлости пошто не памте по добром последњи сусрет са Лудогорецом - бугарска екипа их је 2016. године елиминисала у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Било је 2:2 у Разграду, да би Бугари, након продужетака, славили у Београду са 4:2.

Правду ће вечерас делити млади Француз Џером Брисар који је до сада судио три меча групне фазе Лиге Европе - у сезони 2019/20. утакмицу Хетафе - Базел, а годину дана касније дуеле Динамо Загреб - Волфзбергер и Слован Либерец - Хофенхајм.

Утакмица Лудогореца и Црвене звезде почиње у 21.00 час, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.  

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво